Kāda kaķenīte Austrālijā kļuvusi slavena savas draiskās dabas un draudzības dēļ. Viņa pat iepazinusies ar vairākiem desmitiem suņu, taču viņas saimnieks atgādina – to nevajadzētu darīt cilvēkiem, kuri par savu mīluli nav pārliecināti un kuri zina, ka kaķim nepatīk iepazīties ar lielajiem suņiem.

Kaķenītes saimnieks Roberts Dolvets, kas dzīvo Austrālijas austrumu piekrastē, dzīvnieciņu adoptējis no patversmes. Būmera ir Bengālijas šķirnes kaķenīte, kura jau izpelnījusies lielu uzmanību, jo video ar kaķi un suņiem skatīts teju divarpus miljonus reižu.

A photo posted by Robert Dollwet (@catmantoo) on Sep 28, 2015 at 7:50am PDT

Abu sugu pārstāvji tikušies kādā dzīvnieku pasākumā. Tiek vēstīts, ka kaķenīte Būmera "sasveicinājusies" jeb saošņājusies ar vismaz 50 četrkājainajiem draugiem.

Būmeras saimniekam ir vairāk nekā 30 gadus ilga dzīvnieku trenera pieredze, tāpēc viņš arī video aprakstā atgādina, ka šādi darīt nevajadzētu ar tiem suņiem un īpaši kaķiem, kuri ir bailīgi un nav raduši komunicēt ar citas sugas pārstāvjiem.

A photo posted by Robert Dollwet (@catmantoo) on Oct 17, 2015 at 7:39pm PDT

Taču Būmera ir draudzības un draiskulības iemiesojums.

A photo posted by Robert Dollwet (@catmantoo) on Oct 23, 2015 at 6:04am PDT

Saimnieks arī pie Instagram ievietotajām fotogrāfijām atgādina, ka šis ir šķirnes kaķis un ka Bengālijas kaķiem ir nepieciešamas aktivitātes. Viņi nebūs laiski gulētāji, kas dienu pavadīs saimnieka klēpī. Bengālijas kaķiem vajag aktivitātes, uzsver Būmeras saimnieks.

A video posted by Robert Dollwet (@catmantoo) on Mar 26, 2016 at 10:34am PDT

Bieži vien Dolvets ar savu mīluli viesojas krastmalā, tas redzams arī ievietotajās fotogrāfijās.

A photo posted by Robert Dollwet (@catmantoo) on Sep 22, 2015 at 2:40pm PDT

A photo posted by Robert Dollwet (@catmantoo) on Apr 19, 2016 at 8:46am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!