Foto: Shutterstock

Kādā dzīvnieku patversmē Tanbridžvelsā, Anglijā, nonācis neparasts dzīvnieks – balta vāvere, vēsta portāls Thedodo.com. Parasti vāveres ir brūnā krāsā, tāpēc šī vāverīte-albīns tiek uzskatīta par retu.

Dzīvnieku patversmē Anglijā nonācis pavisam neparasts un rets dzīvnieciņš – balta vāverīte. Tiek vēstīts, ka dzīvnieks vēl ir ļoti jauns, turklāt nav zināms, kāpēc vāverēns atstāts viens un kur ir viņa ģimene.

Kā stāsta dzīvnieku patversmes pārstāve, viss, kas ir zināms par šo mazo dzīvnieciņu, ir tas, ka vāverēns patversmē nogādāts no Londonas. Tur viņu pamanījuši kādi cilvēki, jo vāverēns-albīns bija atstāts kastē, kas novietota pie kādas mājas durvīm.

Patversmē pieļauj – kāds cilvēks novietojis kasti pie tiem Londonas iedzīvotājiem, kuriem patīk rūpēties par dzīvniekiem un kuri noteikti nepamestu vāverēnu nelaimē. Taču, kā zināms, uzņemties rūpes par vāveri nemaz nav tik ierasti, tāpēc vāverēna atradēji nolēmuši dzīvnieku nogādāt drošākās rokās.

Vāverēns patversmē nosaukts par Polliju. Viņu īpaši uzmana patversmes darbinieki, paši barodami mazo dzīvnieciņu.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad patversmē nonāk balta vāverīte-albīns. Reiz, pirms 10 gadiem, tā jau esot gadījies. Tāpēc patversmes darbinieki spēj par vāverēnu parūpēties un dzīvnieku pabarot, un tiek vēstīts, ka drīzumā Pollija pievienosies citām izglābtām vāverītēm.

Vāveres kā mājdzīvnieki, tiesa, nav ierasti, taču interesenti var sekot līdzi aizrautīgajam vāverēnam Teo, par kuru rūpes uzņēmušies cilvēki un kura dienas gaitas tiek atspoguļotas arī sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!