Tā kā virtuvē visbiežāk gatavojam pannā, tad lieti atgādināt padomus to kopšanā. Ja iegādāta jauna panna, nevajadzētu uzreiz tajā šmorēt, tā labāk kalpos, ja to kārtīgi nomazgāsi, nožāvēsi un tad sakarsēsi, iesmērējot ar eļļu. Jo īpaši tas attiecināms uz čuguna pannām.
Ja katliņa apakšā kaut kas piededzis, noteikti nevajadzētu steigt to kasīt ar karoti vai lāpstiņu. Ielej ūdeni, pievieno sodu un liec uz uguns karsēties. Soda palīdzēs atmiekšķēt pat cieši piedegušus traipus. Ja mājās nav sodas, var izmantot arī veļas mazgāšanas pulveri, tas ar ūdeni jāuzvāra un jāatstāj uz nakti mērcēties, lai piedegums atmiekšķējas. Pēc tam katliņu rūpīgi izmazgā vairākas reizes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit