Kas gan var būt labāks par atpūtu, kamēr citi strādā? Tam par pierādījumu kalpo draiskas pandiņas Ķīnā, kuras izvēlējušās labāko brīdi, kad laiskoties un spēlēties, kamēr viņu kopēja savedusi kārtībā pandu aploku.

Divas aktīvas pandiņas arī vēlējās piedalīties lapu savākšanā, spēlējoties ar jau grozā sabērtajām lapām. Tiesa, nav gan skaidrs, kas pandām patika labāk – lapas vai grozs, jo video vērojams, kā pandas ar nagiem ieķērušās grozā un nevēlas to laist vaļā ne par kādu cenu.

Šis amizantais gadījums novērots kādā pandu centrā Sičuānā, Ķīnā. Brīdī, kad centra darbiniece iegājusi pandu nožogojumā un veikusi uzkopšanas darbus, saslaukot arī kritušās lapas, pandas ar interesi izpētīja darbinieces līdzi atnesto darba inventāru.

Pandu lustīgās aktivitātes novēroja kupls pulks sanākušo centra apmeklētāju, kas priecājās par mīlīgo dzīvnieku izdarībām.

Jāpiebilst, ka pandas ne vienu reizi vien ir parūpējušās par interesantiem atgadījumiem. Tā, piemēram, lielie dzīvnieki ir gan draiski baudījuši ziemas priekus, gan parādījuši, kādas ir pandu māmiņas rūpes par savu mazuli, gan arī pierādījuši, ka maza ūdens bļoda nav šķērslis, lai panda tajā iekāptu un sāktu plunčāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!