Ietiepīgais haskijs – šis apzīmējums jau ir kļuvis par neatņemamu Zeva dzīves sastāvdaļu, jo tieši tā stūrgalvīgais suns ir iesaukts viņa izdarību dēļ. Lai gan gaudošana šai šķirnei ir raksturīga, daudzie video piesaistījusi tūkstošiem interesentu, kas nebeidz brīnīties par Zeva ietiepību.

Portāls "MansDraugs" pirms pāris nedēļām vēstīja par kādu haskiju Zevu, kas atsakās doties pastaigā. Un tā, kā redzams, notiek vēl joprojām. Publicētais video liecina, kā Zevs, apgūlies dīvānā, atsakās klausīt savu saimnieci Lindsiju Fleišmanu un liek lietā savas vokālās spējas, lai izrādītu nepatiku. Tikmēr otrs ģimenes suns nepacietīgi staigā ap dīvānu un, iespējams, gaida, kamēr kaprīzais Zevs pārstās tielēties un beidzot dosies pastaigā.

Sibīrijas haskijiem šāda "runāšanās" ir īpaši raksturīga. Tieši tādas skaņas noteikti dzird ikviens haskija saimnieks, jo šīs šķirnes pārstāvji reti rej, lielākoties gaudojot. Turklāt ne vienmēr tas būs svešinieks, kas gadījies haskijam ceļā un pret kuru jāizrāda pretenzijas. Daudzos gadījumos, tostarp arī ievietotajos video ar Zevu, vērojamas suņa kaprīzes neklausīt savu saimnieku. Cits ievietotais video liecina, ka viņam to patīk darīt arī bez sevišķa iemesla, lai gan vairumā no video var dzirdēt, kā Zevs "atbild" uz saimnieces teikto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!