Pēdējo nedēļu laikā popularitāti ieguvuši video, kuros redzams gaudojošs haskijs. Un nu viņa saimniece ziņo, ka ietiepīgā gaudošana beidzot ir sasniegusi mērķi.

Ievietotajā video redzams, ka suņuks Zevs jau atkal guļ vannā un gaudo. Jau iepriekš suņa saimniece bija paziņojusi, ka Zevam lielu prieku sagādā spēlēšanās ar ūdeni, tāpēc viņš mēdz gulēt vannā un gaidīt, kad tiks pie iemīļotās nodarbes. Un nu Zevs ir panācis savu - mērķtiecīgās gaudošanas dēļ saimniece Lindsija Fleišmana nolēma parādīt pasaulei, cik viegli ir apstādināt suņa vokālo dotību izrādīšanu. Izrādās, jāatver vien ūdens krāns. Kā video aprakstā paskaidrojusi saimniece, vanna gan nebija pilna ar ūdeni, taču Zevs tāpat paguva ar ūdeni paspēlēties.

Lai arī pirmais video ar Sibīrijas haskija Zeva ietiepīgo gaudošanu vietnē "YouTube" ievietots 2016. gada sākumā, plašāku uzmanību tas guvis maijā. Video redzams, kā ietiepīgais haskijs Zevs ("Zeus the Stubborn Husky") guļ vannā un šai šķirnei raksturīgā manierē gaudo, nevēlēdamies paklausīt savai saimniecei.

Turpmākajos video Zeva saimniece parādījusi, ka gaudošana vannā nav bijusi vien unikāls notikums. Ar haskija ietiepīgumu viņa saskaras diendienā. Piemēram, turpmākajos video redzams, kā suns nevēlas doties pastaigā, sēdēdams stūrī un gaudodams. Savukārt cits video liecina, ka suns gaudo ikreiz, kad saimniece Fleišmane viņam kaut ko saka.

Zīmīgi, ka Zevs nav vienīgais suns mājoklī. Ievietotajos video bieži vien redzams, kā apkārt staigā vēl cits suns, it kā nepacietīgi gaidot iespēju doties pastaigā un mudinot uz to arī ietiepīgo Zevu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!