Ūdens prieki nav sveši ne cilvēkiem, ne suņiem. Domājams, ka ikviens, kas būs ticis baseinā, steigs rotaļāties un baudīt ūdeni. Taču tā vairākas reizes nav noticis ar kādu suņuku ASV, kas, šķiet, uz brīdi piemirsis, kā jāuzvedas baseinā!

Virdžīnijā, ASV, kur suņu labsajūtai uzveidota atpūtas vieta "Priecīgās astes" ("Happy Tails"), novērots kāds suns, kas baseinā nepavisam nebauda ūdenspriekus. Tas iemūžināts arī video fragmentos, kuros redzami vairāki suņi, priecīgi riedami un peldēdami šurpu turpu pa baseinu. Taču viens no suņiem īpaši izceļas uz pārējo fona.

Kā paskaidrots atpūtas vietas "Facebook" lapā, Česapīkas līča retrīvera mierīgums aktīvajā baseina dzīvē novērots jau vairākas reizes. Taču nav tā, ka suns nemaz neizbauda slapjos priekus, jo tiek vēstīts, ka mīlulis priecājas līdz ar pārējiem. Taču sākumā suns izvēlas teju vai nekustīgi atrasties baseinā un vērot apkārt notiekošo.

Neparastās izturēšanās baseinā dēļ suns pat iesaukts par "Nepeldošo suni" ("Non Swimming Dog").

Tiesa, mierīgā suņa izturēšanās baseinā rada aizdomas, ka četrkājainais draugs tā dara, jo ārpus baseina atrodas cilvēks, kas sunim rāda kārumiņu. Tāpēc dzīvnieks nespēj novērst skatienu, kas vērsts filmētāja virzienā.

Atpūtas vieta "Priecīgās astes" piedāvā gan suņu baseinu, gan arī mīluļu apkopšanu un pat viesnīcu.

Lai arī pirmie video ar "Nepeldošo suni" ievietoti jau pirms gada, joprojām Česapīka līča retrīvers ir viesis šajā dzīvnieku atpūtas vietā.

Ievietotie video skatīti jau vairākus miljonus reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!