Kad suns ir noguris no spēlēm un draiskošanās, zināms, ka mīlulis labprāt atpūšas. Taču kāds mīlulis ASV jau pāris gadus ir zināms kādas neparastas darbības dēļ.

Kā vēsta portāls "WCSH6", video ar Labradoras retrīvera Stellu skatīti miljoniem reižu. Popularitāti Stella guvusi jau pirms diviem gadiem, kad ievietots vide ar viņas visslavenāko darbību, kas raisījusi arī asas diskusijas.

Suns dzīvo ASV kopā ar savu saimnieku Džodiju Hartmanu. Lai arī sākotnēji varētu šķist, ka Stella nekādi neatšķiras no citiem suņiem, patiesībā kāda no viņas darbībām ir veicinājusi suņuka popularitāti. Proti, tas ir veids, kādā Stella atpūšas. Viena no viņas mīļākajām spēlēm ir bumbiņas ķeršana un burbuļu spridzināšana, ko draiskais suns dara ļoti aizrautīgi. Kad rotaļas ir sasniegušas kulmināciju, Stella dodas atpūsties, un viņa to dara ļoti īpašā veidā. Suns pilnībā izstiepjas uz grīdas vai zālītē, kā tas ir visbiežāk.

Saimnieks Hartmans nolēmis, ka šī Stellas darbība noteikti jāiemūžina, turklāt to ievietojis arī portālā "YouTube". Nu jau pagājuši divi gadi, un video ar Stellas laiskošanos skatīts vairāk nekā septiņus ar pusi miljonus reižu. Taču ne visi video skatītāji pozitīvi atsaukušies par Stellas darbību.

Daži no skatītājiem iebilduši, ka tā nav vis parasta laiskošanās, bet gan būtisks veselības stāvoklis, kas rodas pēc aktīvas darbošanās un spēlēm. Taču Stellas saimnieks mierina - sunim ir veiktas dažādas analīzes, turklāt veterinārārsts ir apstiprinājis, ka Stella tā atpūšas nevis tāpēc, ka viņai kas sāpētu un ka būtu veselības problēmas, bet gan tāpēc, ka suns tā gluži vienkārši dara.

Saimnieks joprojām filmē savu mīluli un publicē video, piebilstot, ka Stella turpina atpūsties, pilnībā izstiepusies pa zāli.

Labradoru meitenes Stellas piedzīvojumus un aizraujošo ikdienu var vērot video materiālos "YouTube" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!