Foto: Vida Press
Kaķi un suņi ir vispopulārākie mājdzīvnieki, taču daudziem cilvēkiem patīk arī neparastāki mājas mīluļi. Kāds vīrietis Indonēzijā par saviem mājdzīvniekiem ir izvēlējies čūsku un vardi, turklāt neparastās fotogrāfijās viņš ir iemūžinājis abu piedzīvojumu, vēsta "Vida Press".

Dzeltena vīnogulāju čūska (vine snake) un zaļa varde – šo savienību nav viegli iedomāties kā labus draugus. Dzīvo būtņu saimnieks Tanto Jensens no Indonēzijas pilsētas Džakartas stāsta, ka kādudien iznesis abus mājdzīvniekus ārpus mājas, lai tie varētu baudīt laiku saulītē un svaigā gaisā.

Foto: Vida Press
Kā redzams Jensena fotogrāfijās, zaļā kokvarde ir ērti iekārtojusies. "Manai vardei patīk sēdēt uz zara. Viņš atrada vietu, kurā viņam bija ērti, bet čūska ātri vien gribēja kaut ko izpētīt," stāsta vardes un čūskulēna saimnieks.

Lai tiktu prom, dzeltenajai čūskai nācās pārvarēt arī gana lielu šķērsli – augumā par čūsku raženāko vardi. Taču rāpulis, kurš ir teju vai 30 centimetrus garš, izvēlējās taisnāko ceļu un devās tieši pāri kurkstētājam. "Varde nemaz neiebilda, ka čūska pārslīd pāri. Viņš bija mierīgs un palika savā vietā uz zara," neparasto notikumu komentē saimnieks Jensens.

Foto: Vida Press
Arī mazajai čūskai nelielais pārgājiens nesagādāja grūtības. "Godīgi sakot, tā pat apstājās, lai pavērotu vardi, pirms devās augšup kokā," tā fotogrāfiju autors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!