"Zeva ietiepība turpinās," vēstīts video aprakstā. Lai dotos pastaigā, parasti suņi nav jāpierunā. Taču ietiepīgais haskijs Zevs jau ilgāku laiciņu savai saimniecei liek krietni piepūlēties un klausīties suņa gaudošanā, pirms viņa tiek paklausīta.

Pirms pāris mēnešiem plašākas sabiedrības redzeslokā nonāca ietiepīgais haskijs Zevs ("Stubborn Husky Zeus"), kurš nevēlējās doties pastaigā. To viņš izrādīja ar haskijiem raksturīgo gaudošanu. Tikai pēc laiciņa, kad suņa saimniece Lindsija Fleišmana lūdz sunim doties pastaigā, Zevs apklust un paklausa. "Viņi ir ļoti gudri, taču viņiem ir maz motivācijas paklausīt saviem saimniekiem," toreiz par Zeva izdarībām rakstīja Lindsija, kura dzīvo mazā Pensilvānijas štata pilsētiņā ASV.

Un nu jaunākajā video redzams, kā suns joprojām turpina būt ietiepīgs un gaudot ikreiz, kad Fleišmana aicina Zevu doties pastaigā. Gan šajā, gan iepriekšējos video dzirdams, kā suns teju vai iesaistās sarunā ar savu saimnieci, ikreiz gaudodams, kad saimniece sunim ko saka.

"Viņš smilkst un gaudo par katru nieku, un viņš var būt ļoti ietiepīgs," par savu mīluli raksta Lindsija. Ne velti savas gaudošanas dēļ Zevs ieguvis ietiepīgā suņa slavu, un īpaši viņam izveidota arī "Facebook" lapa.

"Šis ir mans rīta rituāls. Pamosties. Gaudo. Iebilsti pret pastaigu, lai tikai pārbaudītu mammas pacietību. Kad esmu gatavs, dodos pastaigā. Atnāku mājās un guļu visu dienu. Tad atkal visu šo atkārtoju," par iespējamo ietiepīgā haskija Zeva dienas ritmu raksta sieviete.

Iepriekšējos video redzams, kā Zevs guļ vannā un nevēlas doties pastaigā, uz ikkatru Fleišmanas teikumu gaudodams. Vēl citā video iemūžināta Zeva ietiepība, sēžot stūrī un gaudojot, kamēr cits mājas mīlulis nepacietīgi gada došanos pastaigā. Bet vēl kādā video redzams brīdis, kad Zevs beidzot panāk savu, proti, suns atkal atrodas vannā, gaudo, bet viņa saimniece atver ūdens krānu. Izrādās, Zevam ļoti patīk spēlēties ar ūdeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!