Baseins ar ūdeni? Lieliski! Baseins bez ūdens? Arī lieliski! Tā varētu raksturot kāda suņuka izdarības pavisam tukšā baseinā, kurā nav ne miņas no ūdens. Taču tas netraucēja četrkājainajam draugam izpriecāties no sirds.

Franču buldogs Arnolds pierāda, ka ūdens nav nepieciešams, lai draiskotos baseinā. To apliecina "Facebook" ievietotais video, kurā rotaļīgais suņuks redzams, vārtīdamies baseinā bez ūdens.

Kanādas pilsētā Halifaksā esošā dzīvnieku atpūtas vieta "Jollytails" piedāvā gan suņu pieskatīšanas pakalpojumus, gan suņu skoliņu un daudzas citas atpūtas iespējas četrkājainajiem draugiem. Suņu saimnieki savus mīluļus var atstāt pie speciālistiem, kamēr paši strādā un dodas savās dienas gaitās, vakarā suņuku paņemot uz mājām. Un viens no tādiem mīluļiem ir arī Arnolds.

"Facebook" lietotāji jau aizrādījuši, ka nav pareizi tā izturēties pret suni un ka darbinieki varēja piepildīt baseinu ar ūdeni. Taču satraukumam nav pamata – jau pēc brīža baseins bija pilns ar ūdeni un draiskulības varēja sākties!

Suņu atpūta baseinā, šķiet, ir viena no iemīļotākajām mīluļu nodarbēm. Arī ASV darbojas dzīvnieku atpūtas vietas, kurās četrkājainajiem draugiem piedāvā aktīvas spēles ūdenī, taču ne visi suņuki to steidz izmantot. Piemēram, atpūtas vietā ASV novērots suns, kas atrodas baseinā un nepeld.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!