Kā gan var vēl labāk atvēsināties, ja ne pašā vēsākajā vietā mājoklī? Ledusskapis ir lieliska vieta, kur paglābties no svelmainā karstuma. To zina arī kāds franču buldogs, kurš nevilcinoties izmanto iespēju pabūt aukstumā.

"YouTube" ievietotā video aprakstā vēstīts, ka galvenais video varonis ir franču buldogs Elviss. Arī suņuks šajās dienās piedzīvo teju vai mokošu karstumu, kas mazo dzīvnieciņu nogurdina. Tāpēc kā atvēsināšanās vietu viņš izvēlējies ledusskapi, kas atrodas virtuvē.

Ieraudzījis atvērtās ledusskapja durvis, Elviss mērķtiecīgi devās aukstajā kastē iekšā. Atradis vietiņu mazākajā nodalījumā, franču buldogu puika elsoja, baudīdams vēsumu.

Atgādinām, ka franču buldogs ir viena no tām šķirnēm, kurām karstās dienās jāpievērš īpaši liela uzmanība. Sunim nevajadzētu pārlieku piepūlēties un saulē pavadīt ilgu laiku, jo suņukiem ir grūti atvēsināties.

Jāņem vērā, ka suņuki var apdedzināties arī uz asfalta. Ja mīlulis pastaigas laikā izvēlas pārvietoties pa zāli vai smiltīm, ne asfaltu, iespējams, asfalts suņuka ķepām ir pārlieku karsts.

Pavisam nesen popularitāti iemantoja video ar franču buldogu, kas peldēja baseinā bez ūdens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!