"Šoreiz viņš atsakās pamest mammas jauno "Honda CRV"," par savu mājdzīvnieku, haskiju Zevu, raksta viņa saimniece Lindsija Fleišmana. Kārtējais video pierāda, ka haskiji mēdz būt ietiepīgi, turklāt to dara ne vienu vien reizi.

"Viņš to palīdzēja izvēlēties," par automašīnu un Zeva saistību ar to raksta saimniece. Suns, izrādot savu ietiepību un gaudošanas prasmes, sēž automašīnas bagāžniekā, "runājas" ar saimnieci un neklausa lūgumiem no spēkrata izkāpt, liecina ievietotais video.

"Tā vietā viņš uzstāj uz braucienu ar automašīnu, bet beidzot padodas un izlec," priecājas Fleišmana, kurai sava mājas mīluļa niķi jau ir pazīstami. Arī iepriekšējos video, ar kuriem ietiepīgais haskijs Zevs ("Zeus the Stubborn Husky") piesaistīja vairāku simtu tūkstošu cilvēku uzmanību, novērojams, ka gaudošana un saimnieces neklausīšana, šķiet, ietilpst Zeva dienaskārtībā.

"Dzīve ar Zevu ir kā nemitīga cīņa par vēlmēm. Viņš gaudo un smilkst, līdz panāk, lai viss notiek pēc viņa prāta," video aprakstā min Fleišmana.

Iepriekšējos video redzams, kā haskijs Zevs guļ vannā un atsakās to pamest, kā arī beidzot panāk savu, kad saimniece paklausa suņa vēlmēm un atver ūdens krānu vannā. Spēlēšanās ar tekošu ūdeni esot Zeva mīļākā nodarbe, kuras dēļ suns ir gatavs uzstājīgi gaudot.

Sibīrijas haskijiem ir raksturīga gaudošana un sava veida ietiepība, ar kuru šo suņu saimnieki saskaras teju diendienā. Tā netiek uzskatīta par kādas slimības izpausmi, lai gan, protams, gaudošana var par to liecināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!