"Jūs esat ciemos pie Reika, Reičelas, Megijas un Lāča," nosauc divu suņu saimnieks, apvienības "Olas" dalībnieks Arvis Reiks. Par saviem četrkājainajiem draugiem viņš stāsta raidījumā "Ķepa uz sirds".

Repa zvaigzne Reiks rūpējas par Reičelu un Lāci. Punduršpics Lācis ir Reika draudzenes Megijas suns, bet Stafordšīras bulterjers Reičela – Reika suns. Tāds dalījums pastāvēja, pirms abi sāka dzīvot kopā, jo šobrīd vairs netiek šķirots, kurš suns kuram saimniekam pieder. Taču Reiks atzīst, ka mazais punduršpics viņu reizēm kaitina: "Man ir tāda sajūta, ka viņš neko nesaprot. Es ignorēju savu nepatiku pret viņu un mēģinu izturēties ar tādu pašu mīlestību."

Lai arī punduršpica Lāča izskats liecina, ka suņuks var būt dižciltīgs, izrādās, viņam nav pat ciltsrakstu. Megija stāsta, ka brīdī, kad viņa Lāci ieraudzīja, suņuks bijis pilns ar blusām, un viņa baidījusies, ka mīlulis nemaz neizdzīvos. Taču viņa uzņēmās rūpes par četrkājaino draugu, un Lācis veiksmīgi atveseļojās.

Savukārt spēcīgā Reičela repera Reika sirdi iekaroja ar savu aktivitāti. "Es ik pa laikam domāju, vai man vajadzēja tik aktīvu suni," smejas saimnieks. Viņš plāno Reičelu iesaistīt arī kādā no apvienības "Olas" turpmākajiem mūzikas video klipiem. Suņu meitenes radinieki vienā no klipiem jau esot filmējušies.

Interesanti, ka Reičelai īpašās dienās tiek uzvilkts arī apģērbs. Kā Reiks stāsta, biksītes vajadzīgas "sieviešu dienās".

Reičelai pašai pat nav nekas jādara, apkārtējie cilvēki nenoliedzami pievērš viņai uzmanību. Turklāt Reiks novērojis, ka cilvēkiem ir dažāda reakcija. Piemēram, vīrieši vecumā pēc 40 gadiem sunim iet garām ar līkumu, taču bērni un pieaugušie aptuveni līdz 25 gadu vecumam gan nāk klāt, atskatās. Tiesa, te gan jāņem vērā, ka Reiks ir plaši pazīstams, tāpēc garāmgājēji tīko kādu kopīgu fotogrāfiju ar reperi.

Reika raksturu esot mainījuši tieši suņi. Viņu dēļ reperis kļuvis mierīgāks un nosvērtāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!