It kā parasta darbība, bet – kas par uzmanību! Tā varētu teikt par suņuku Emdžeju, kura vējā plīvojošās ausis kļuvušas par viņa atpazīstamības zīmi un pat zīmolu. Ar viņa plīvojošajām ausīm tiek radītas ne vien fotogrāfijas, bet arī krekliņi un somas. Saimnieki atzīst – cilvēkus tas iedvesmo.

Emdžejs ("MJ") ir trīs gadus vecs bīglu šķirnes suņuks, kas ar saviem saimniekiem dzīvo Francijas pilsētā Tulūzā. Kopā ar viņiem suņuks dodas īsos un garos braucienos, paviesodamies gan populārās tūristu vietās Parīzē, gan citviet.

Kādi ir Emdžeja hobiji? Īpaši izveidotajā mājaslapā, kas veltīta Emdžejam, viņa saimnieki raksta, ka četrkājainajam draugam patīk gulēt, grauzt savas rotaļlietas, lēkāt pa dīvānu, iepazīties ar jauniem cilvēkiem, spēlēties ar viņiem, kā arī iepazīt pasauli. Saimnieki raksta, ka neviena brīvdiena netiek aizvadīta bez Emdžeja.

Doma par "Instagram" profila izveidošanu abiem saimniekiem radusies teju uzreiz, kad viņu rokās nonācis mazais Emdžejs. "Mēs vienkārši gribējām dalīties mūsu priekā ar citiem suņu saimniekiem, kā arī mums vajadzēja iegūt labus padomus par suņa audzināšanu," raksta Emdžeja saimnieki.

Tieši "Instagram" profila izveide bija veiksmes atslēga, kas veicināja arvien jaunu iespēju un piedzīvojumu rašanos. "Esam sagaidījuši tik daudzus Emdžeja tīkotājus. Viņu patīkamos vārdus diendienā ir interesanti lasīt. Ziņas un komentāri par mūsu suņuku ir ļoti jauki," tā saimnieki Francijā.

"Tad mēs sapratām, ka fotogrāfijas ar Emdžeju iepriecina mūsu daudzos draugus, kuri ir dažāda vecuma un no dažādām pasaules malām. Tad mēs nolēmām publicēt fotogrāfijas vēl vairāk, biežāk un vēl jautrākas, vienlaikus saglabājot Emdžeja ikdienu īstu," skaidro saimnieki.

"Mēs arī pamanījām, ka Emdžejam ir slavenās "lidojošās ausis", kuras redzamas fotogrāfijās un citiem tik ļoti patīk," mājaslapā raksta saimnieki. Pavisam drīz izveidots "lidojošo ausu" jeb "Flying Ears" zīmols, kurā ietilpst krekliņi un somas. Protams, uz tām attēlots Emdžejs ar viņa garajām, nokarenajām ausīm, kas vējā plīvo. Saimnieki cer, ka viņu mājas mīluļa ikdiena, darbības un, protams, vējā plīvojošās ausis iepriecina citus. To viņi redz arī sekotāju skaita pieaugumā, un pašlaik Emdžejam seko teju 100 tūkstoši interesentu.

Sekot līdzi Emdžeja dienas gaitām var "Instagram" profilā un "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!