Gluži kā pirātiņš – tā tiek salīdzināta kaķenīte Spagetio, kura ar saimniekiem mīt ASV. Diemžēl kaķenīte ir zaudējusi vienu actiņu, un, kā "Bored Panda" stāsta viņas saimniece Megana, negadījums noticis pašu mājās.

Spagetio ("Spaghettio") vienmēr esot bijusi ļoti aktīva un draiskulīga kaķenīte. Viņa piedzima pavisam vesela, taču reiz pienāca diena, kas burtiski paralizēja viņas dzīvi. Megana stāsta – Spagetio mēģinājusi uzkāpt pa krēsla atzveltni, bet krēsls uzkritis dzīvnieciņam virsū.

"No sākuma viņa bija pilnībā paralizēta, nespēja pati ne ēst, ne kustēties un staigāt. Viņas atlabšana notika ļoti lēni. Vien pēc pāris nedēļām viņa varēja pakustēties, tad nostāvēt kājās, tad staigāt, tad skriet," tā saimniece.

Tiesa, lai arī kustību spēju kaķenīte atguva, diemžēl cieta viena no viņas actiņām, kuru nācās izņemt. Taču otra actiņa, kā šķiet, ir vesela un ļauj kaķim saskatīt pat mazākos kukaiņus, kurus ar prieku ķerstīt.

Baltās un pelēcīgās krāsas kaķītis ir īsts cīnītājs. Ar laiku atguvusi spēju staigāt, skriet un draiskoties, Spagetio neiznieko ne mirkli, dodas arvien jaunos piedzīvojumos un nezināmā izpētē.

Megana stāsta, ka kaķenītei patīk ķert kukaiņus, vāļāties pa mulču, braukt automašīnā, kā arī, protams, ēst. Spagetio pilnībā attaisno savu vārdu, kurā ietverts garo makaronu nosaukums, jo Megana savu mīluli raksturo kā lielu ēdāju.

Kaķenītei Spagetio ir vēl kāda neparasta pazīme – teju visās fotogrāfijās redzama arī viņas mēlīte.

"Nekas nespēj Spagetio apturēt," saka viņas saimniece Megana. Mazā, mīlīgā dzīvnieciņa stāsts ir piemērs tam, ka nevajag padoties, pat ja dzīvē gadās nopietni pārbaudījumi. Arī no tiem var izķepuroties!

Turpinājumā ieskaties dažos kadros no Spagetio dzīves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!