Viss notiks tā, kā viņa gribēs! Šādus vārdus savai mīlulei velta kaķenītes Auroras saimnieki. Un ne velti – Aurora pat salīdzināta ar princesīti, kurai patīk, ka par viņu rūpējas.

Regdolu šķirnes kaķenīte Aurora ir trīs gadus veca. Kopā ar saimniekiem Niklasu un Emīliju skaistā mīlule dzīvo Zviedrijā, taču kļuvusi populāra arī ārpus šīs valsts robežām. "Instagram" profilā, kas veltīts viņai, kaķenītes skaistajām fotogrāfijām seko vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku.

Auroras saimnieki "MansDraugs" pastāsta, ka viņas vārdu izvēlējušies no animācijas filmas "Dusošā skaistule", kurā princese bija nosaukta šajā vārdā. "Jo tieši tāda viņa arī ir – princese un dusošā skaistule!" lepojas Niklass un Emīlija.

Skaistajās fotogrāfijās Aurora bieži vien redzama dažādās drēbītēs, taču saimnieki stāsta, ka par to dzirdējuši ne mazums kritisku vārdu. "Patiesībā Aurora nemaz neiebilst, un viņai tas pat patīk. Viņa zina, ka drēbīšu valkāšana piesaista uzmanību un dažādus gardumus. Galu galā, viņa ir kaķis, un, ja kaķiem kaut kas nepatīk, viņi to nekautrējas izrādīt," pamato Auroras "vecāki".

Būdama ārkārtīgi mīlīga un gudra, Aurora nespēj atstāt vienaldzīgu teju vai nevienu kaķu mīli. Saimnieki pat salīdzina, ka Aurora ir mīļa kā suns, kas kaķiem nemaz tik bieži neesot raksturīgi.

Princese Aurora – tā mazā mīlule tiek saukta. Saimnieki pastāsta, ka viņa mājās drīzāk uzvedoties kā karaliene, un ievieš savus noteikumus. "Vai nu tā, kā viņa grib, vai nekā," smejas saimnieki. Tieši karaliskais skaistums iedvesmojis viņus izveidot "Instagram" un "Facebook" profilus, kur dalīties ar brīnišķīgajām fotogrāfijām.

Par regdolu šķirnes kaķenīti gan saimniekiem nācās teju vai pacīnīties. Auroru viņi iegādājušies no audzētājas, kura pati sākotnēji nav vēlējusies šķirties no zilacainās skaistules. "Taču viņa redzēja, cik ļoti Emīlija mīl kaķenīti, un beigās piekrita viņu atdot," pastāsta Niklass.

Ko Aurorai patīk darīt? Kā jau princesei, viņai patīk ēst, gulēt un būt mīlētai. "Viņai ir iepatikušās arī fotosesijas. Tas ir galvenokārt tāpēc, ka viņa tiek pastaigā, dabū lērumu našķu un uzmanību. Ikreiz, kad ejam pastaigā ar Auroru, cilvēki nāk klāt un saka, cik skaista viņa ir," iespaidos dalās saimnieki.

Aurorai ir arī kāds ikrīta rituāls, ko viņa veic kopā ar saimnieku Niklasu. Pirms viņš ir pamodies, Aurora jau ir kaujas gatavībā pamodināt saimnieku, pat ja tas notiek ļoti agri. Tad Niklass dodas uz vannasistabu, bet Aurora paklausīgi tipina līdzi. Kamēr saimnieks ir dušā, Aurora sēž izlietnē un arī cītīgi mazgājas, laizīdama ķepas. Kad abi ir tīri, viņi dodas uz virtuvi, kur ietur brokastis. Ikrīta rutīnas beigās Niklass dodas uz darbu, bet Aurora – laiski apguļas atpakaļ gultā un gaida, kad pamodīsies saimniece Emīlija.

Sekot līdzi kaķenītes Auroras skaistajai ikdienai var "Instagram" profilā un "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!