Uzskries virsū kā boulinga bumba! Tā savu mīluli raksturo viņa saimnieki. Četrkājainais Mītijs piesaistījis vairāku tūkstošu cilvēku uzmanību ar to, ka ir miesās liels un ka visu laiku smaida.

Mītijs jeb "Meatball", kā suņuku nosaukuši saimnieki no Kalifornijas, ASV, ir reiz patversmē mitis pitbulu jauktenītis. Sava lielā, masīvā auguma dēļ saimnieki viņu nosaukuši tādā vārdā (tulkojumā – gaļas bumbiņa), taču Mītijs ir arī ļoti mīlīgs suņuks. Turklāt – viņš gandrīz vai nepārtraukti smaida, un tāpēc "Instagram" profilam, kur tiek publicētas daudzas fotogrāfijas ar Mītiju, seko teju 50 tūkstoši cilvēku.

A photo posted by Lisa Reilly (@loveabulllisa) on May 21, 2016 at 10:09am PDT

Augumā raženais suņuks ir izglābts no buldogu patversmes "Fresno Bully Rescue". Kā "The Dodo" atklājusi Mītija saimniece Lisa Reilija, viņa brūnas krāsas sunītī saskatījusi reiz sev piederējušo mīluli Kitiju, kas diemžēl devusies mūžībā. Lai arī pirmoreiz viņa Mītiju redzējusi patversmes mājaslapā, Reilija ne mirkli nevilcinājās un devās suņuku apciemot uz vietas.

Kad viņa ieradās patversmē, Mītijs bija izgūlies saulītē, baudīdams silto laiku. Reilija ir pateicīga patversmes darbiniekiem, kuri rūpējās par suņuku, un Mītijs drīz vien nokļuva jaunās mājās. Tur jau viņu sagaidīja divi citi izglābti pitbuli un divi takšu šķirnes sunīši. Reilija stāsta, ka visi mīluļi savā starpā sadzīvo labi.

Īpaši populāras kļuvušas fotogrāfijas, kurās Mītijs smaida. Reilija saka, ka tā viņš dara ikreiz, kad redz, ka pret viņu ir pavērsta kamera.

"Viņš izskatās gluži kā boulinga bumba. Ir grūti noteikt, cik patiesībā mazs viņš ir. Viņam ir īsas kājas, tāpēc viņš atrodas tuvu zemei, bet ķermenis ir plats. Viņš tevī ieskrietu gluži kā boulinga bumba, tāpēc mēs viņu iesaucām par Mītiju," pastāsta Reilija.

Lai arī suņukam ir krietni liels liekais svars, Reilija stāsta, ka tā nebūt nav problēma. Liekais svars vien motivē suni darīt un pildīt teju jebkuru saimnieka vēlmi, lai saņemtu kādu našķīti. "Viņš ir gatavs strādāt, lai dabūtu jebkuru mantiņu vai našķi. Tas fotografēšanos padara krietni vieglāku," tā Mītija saimniece.

A photo posted by Lisa Reilly (@loveabulllisa) on Oct 24, 2015 at 12:22pm PDT

Pārsvarā Mītijs esot mierīgs suns, taču reizēm arī viņam uznāk dullums. Tad mīlulis ir gatavs vai nu pilnīgi mierīgi gulēt un nesatraukties par to, kas notiek apkārt, vai, tieši pretēji, dauzīties un skraidīt līdz nemaņai.

"Ar viņu blakus nevar būt neviena slikta diena. Neviens, kas atrodas viņam apkārt, nespēj nesmaidīt," priecājas Reilija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!