Foto: DELFI
Populāri un reti mīluļi, izveicīgi suņi un laiski kaķi – kupls pulks četrkājaino draugu 17. un 18. septembrī pulcējas "Skonto" hallē, kur norisinās izstāde "Dzīvnieku pasaule Skonto".

Dzīvnieku mīļotāji var iepazīties ar vairākiem simtiem četrkājaino draugu, taču arī putniņi, trusīši un citi dzīvnieciņi būs apskatāmi. Mazāko bērnu priekam darbosies dažādas atrakcijas un konkursi.

Starptautiskā suņu izstādē abās dienās varēs redzēt vairāk kā 1000 suņu no dažādiem suņu klubiem. Piedalīsies arī suņi no Spānijas, Bulgārijas, Čehijas, Slovākijas, Baltkrievijas un Krievijas. Izstādē sacentīsies un būs apskatāmi gan tādu šķirņu pārstāvji, kurus bieži redzam ikdienā, gan arī tādi, kuri Latvijā ir ļoti reti.

Savukārt starptautiskajā kaķu izstādē divās dienās pulcēsies vairāk kā 500 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas,Polijas, Krievijas, Beļģijas, Norvēģijas, Francijas, Vācijas, Anglijas, Baltkrievijas. Vairums murrātāju būs ar ciltsrakstiem, kas apliecinās šķirnes dižciltību. Par to, protams, varēs pārliecināties, tuvāk iepazīstoties ar šķirni un pavaicājot audzētājiem visus interesējošos jautājumus. Interesanti, ka izstādē piedalīsies arī Bombejas kaķis no Lietuvas, turklāt šī šķirne starptautiskajās izstādēs uzskatāma par retu, stāsta izstādes organizatori.

Dzīvnieku izstāde norisinās no pulksten 10 līdz 18 "Skonto" hallē E. Melngaiļa ielā 1a.

Biļetes var iegādāties uz vietas, izstādes teritorijā. Ieejas biļete pieaugušajiem – pieci eiro, pensionāriem, invalīdiem, studentiem, uzrādot dokumentu – četri eiro, bērnu biļete (5-18 gadi) – trīs eiro, bērniem līdz četru gadu vecumam, uzrādot dokumentu, ieeja bez maksas. Rīkotāji sola arī īpaši draudzīgu piedāvājumu ģimenēm (divi pieaugušie un divi bērni vai viens pieaugušais un trīs bērni) – 13 eiro (par katru nākamo bērnu divi eiro).

Papildu informācija mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!