"Par ko gan priecāties?" iespējams, šādu jautājumu varētu uzdot nīgrais suns Ērls, kura purniņa izteiksme piesaistījusi vairāku tūkstošu cilvēku uzmanību. Kā jau tas dzīvnieku pasaulē notiek, gan suņu, gan kaķu purniņi mēdz raisīt dažādas asociācijas, un suņuks Ērls ir viens no tiem, kura izteiksme vēsta – "Man nekas nepatīk!".

Nīgrais Ērls ("Earl the Grump") ir pagls ("puggle") jeb mopša un bīgla krustojums. Arī Ērla vecāki esot bijuši pagli, taču nīgrais suns ir īpašs ar savu izteiksmīgo purniņu, kas atgādina visai neapmierinātu dzīvnieciņu. Ērls kopā ar saviem saimniekiem mīt Aiovā, ASV.

A photo posted by Earl (@earlthegrump) on Sep 29, 2016 at 10:20am PDT

"Viscaur nīgrs," tā par mājas mīluli Ērlu vēstīts viņam veltītajā mājaslapā. Neapmierinātā sejas izteiksme ir iemesls, kāpēc Ērls, gluži kā Nīgrais kaķis ("Grumpy Cat") un citi, kļuvis slavens – cilvēkiem gluži vienkārši patīk suņuka neparastais un amizantais izskats.

A photo posted by Earl (@earlthegrump) on Sep 15, 2016 at 8:02am PDT

Kas patīk pašam Ērlam? Saimnieki noteikti ironizētu, ka patīkamās lietas un darbības ir mazumā, jo nīgrajam suņukam daudz kas nepatīk. Un viņš, protams, to nekautrējas izrādīt ar sev raksturīgo purniņu.

A photo posted by Earl (@earlthegrump) on Jul 16, 2016 at 6:23am PDT

Taču suņukam patīkot spēlēties ar savām rotaļlietām un tās iznīcināt, cerot, ka tiks iegādātas jaunas. Ērlam patīk gulēt un nosnausties, to dienas laikā viņš dara vairākkārt. Tāpat nīgrais suns nesmādē iespēju vāļāties saulītē, baudot siltos laikapstākļus.

A photo posted by Earl (@earlthegrump) on Jun 17, 2016 at 10:01am PDT

Ērls ir diezgan privātīpašniecisks, viņam nepatīk ne kaimiņu suņi, ne citi dzīvnieki, tostarp kaķi, truši un žurkas, nepatīk arī bērni.

A photo posted by Earl (@earlthegrump) on Dec 2, 2015 at 6:18pm PST

Un, protams, Ērlam nepatīk arī vannošanās. Saimnieki tic – Ērls uzskata, ka vannošanās vispār nav vajadzīgas, jo sunim jābūt tik dabiskam, cik vien iespējams.

A photo posted by Earl (@earlthegrump) on Oct 15, 2015 at 2:28pm PDT

Saimnieki mājaslapā ironizē, ka Ērlam noteikti nepatīk arī pārlieku priecīgi cilvēki un prieks kā tāds. Nīgrais suns arī esot neizpratnē, kā šajā skaudrajā pasaulē vēl vispār var dzīvot kāds, kas ir priecīgs. Taču Ērls ar savu interesanto izskatu daudzus tūkstošus, kas suņukam seko viņa sociālo tīklu profilos, noteikti dara priecīgus un liek pasmaidīt.

A photo posted by Earl (@earlthegrump) on Oct 12, 2015 at 12:49pm PDT

Par godu Ērlam tapusi pat īpaša grāmata, kurās ievietotas vairākas nīgrā suņa fotogrāfijas ar amizantiem pavadtekstiem, kas pastiprina mīluļa Ērla nepatiku pret cilvēkiem, notikumiem un pārējo pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!