Katra reize, kad satiekas divu dažādu sugu pārstāvji, ir īpaša. To pierāda arī kāds video, kurā redzama koala un taurenītis, kurš uzlaidies uz pelēkā dzīvnieciņa deguna.

Simbio savvaļas parkā Austrālijā mīt koalu lācēni, kuri jau iepriekš iemantojuši daudzu cilvēku uzmanību. Arī lācenīte Vilova, uz kuras deguna fotosesijas laikā uzlaidies taurenītis, piesaistījis tūkstošiem "YouTube" lietotāju uzmanību. Savukārt parka "Facebook" lapā video skatīts nepilnus desmit miljonus reižu.

Kā redzams video, Vilova pārlieku necenšas aizdzīt mazo lidotāju prom, bet pacieš, kad tauriņš uzlaižas uz viņas galvas un pat deguna.

Tiesa, starp video skatītājiem netrūkst arī skeptiķu, kas uzskata – video ir mākslīgi veidots, proti, taurenītis ir piemontēts klāt koalai. Savukārt citi video komentāros raksta, ka neko jaukāku līdz šim nav redzējuši. Kāds komentārs pat vēsta, ka patiesībā koala ir bailēs, turklāt izjūt sāpes, ko dzīvnieciņam nodara taurenis.

Jāpiebilst, ka Imodžena, koalu lācenīte, kura parkā mīt kopā ar Vilovu, 2015. gada oktobrī piesaistījusi cilvēku uzmanību, filmēšanas laikā rāpjoties augšup pa operatora kāju un samīļojot vīrieti.

Noskaties video ar Imodženu, kura sajūsminājusi vairāk nekā pusotru miljonu cilvēku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!