Divi pūkaini dzīvnieciņi ar aizkustinošu skatienu – kas vēl vajadzīgs, lai pilnībā pārņemtu savā varā katru, kas uz šiem kaķīšiem paskatās? Pamēģini paskatīties uz pūkaino Boniju un tikpat valdzinošo Klaidu!

Himalaju kaķu pāris, kas patiesībā ir māsiņa un brālītis, sapulcējis gandrīz vai 100 tūkstošus sekotāju, kurus ieinteresējušas skaistās fotogrāfijas ar pūkainajiem mīluļiem. Baltais kažoka krāsojums, pelēcībās ķepas, purniņš un austiņas, izteiksmīgi zilās acis... Ne velti kaķīši nosaukti par Boniju un Klaidu!

Vēsturiski Bonija (Bonija Elizabete Pārkere) un Klaids (Klaids Česnats Barovs) bija amerikāņu gangsteri, kuru slavas brīdis bija pagājušā gadsimta trīdesmitajos gados. Joprojām stāsti un leģendas par šiem noziedzniekiem nodarbina cilvēku prātus, un tā, šķiet, bijis arī šo kaķu gadījumā.

Tiesa gan, plašākus komentārus par to, kāpēc kaķi nosaukti par Boniju un Klaidu un kāds ir viņu raksturs, dzīvnieku saimniece "MansDraugs" diemžēl neatklāja, taču tas vien pastiprina noslēpumaino auru, kas vij abus bezgala skaistos Himalaju kaķus.
Sekot līdzi skaistajiem kaķīšiem Bonijai un Klaidam var "Instagram" profilā.
Lūk, galerijā vari iepazīties ar pūkainajiem, skaistajiem kaķiem! Būdami brālis un māsa, viņi ir kā divas ūdenslāses!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!