Reizēm par kādu satiktu sunīti tā vien gribas teikt, ka mīlulis neizskatās īsts un drīzāk atgādina kādu rotaļlietu. Mīlīgais izskats, ko paspilgtina patīkamais un mīkstais kažoks, liek domāt, ka tik lieliski suņi dzīvo gandrīz vai tikai pasaku grāmatās. Taču kāda suņu meitene Šū no Korejas pierāda, ka arī realitātē var dzīvot ārkārtīgi skaisti sunīši.

Brūnās krāsas sunītis Šū ir miniatūrais pūdelis jeb toipūdelis, kam raksturīgs mazs augums un viļņains kažoks. Taču vairāk nekā 100 tūkstoši sekotāju viņas saimnieces izveidotajam "Instagram" profilam, šķiet, visvairāk novērtē pašu mīluļa izskatu. To daudzi dzīvniekiem veltītie portāli salīdzina ar kādu mīksto rotaļlietu, jo tik skaists, simpātisks un mīlīgs sunītis taču nevar būt īsts!

Tomēr Šū ir īstāka par īstu. Mazā mīlule ir dzimusi 2016. gada 28. februārī, turklāt saticīgi sadzīvo ar vēl citiem šīs šķirnes sunīšiem. Tiesa gan, fotogrāfijās no visām sešām māsiņām vislielāko popularitāti un atzinību guvusi tieši vienkrāsainā Šū.

Ģimenē draudzīgi dzīvo sešas māsiņas – jau minētā Šū, Ela, kura dzimusi 2016. gada 14. martā, kā arī četras nedaudz vecākas suņu dāmas. Petita ir izglābta sunīte, tāpēc viņai konkrēts dzimšanas datums netiek minēts, savukārt Bibi dzimusi 2013. gada 9. decembrī, Šaša – 2015. gada 16. maijā, bet Ruru – 2015. gada 25. decembrī.

Jāpiebilst, ka dažādas suņu šķirnes laika gaitā ir mērķtiecīgi radītas gan auguma, gan izskata dēļ, tāpēc galvenokārt kalpo kā dekoratīvie mājdzīvnieki un cilvēka kompanjoni. Šo mīluļu priekšrocība ir viņu apburošais izskats, nevis, piemēram, medību spējas.

Citas skaistās Šū fotogrāfijas vari aplūkot "Instagram" profilā un "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!