Foto: Kadrs no video
Vai kaķis var kļūt par visai redzamu satiksmes dalībnieku? Atbilde uz šo jautājumu ir apstiprinoša, jo tādu skatu novērojis kāds vīrietis Vjetnamā. Viņam līdzās braucis motocikls, uz kura bijuši veseli pieci pasažieri!

Motociklisti Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā neesot nekas neparasts. Ngijens Dujs Fongs, vietējais iedzīvotājs, kurš iemūžinājis neparasto video, "Daily Mail Australia" atklājis, ka arī dzīvnieki satiksmē esot ierasta parādība.

Lūk, to pierāda arī Fonga video! Tajā redzams, kā vīrietis brauc ar motociklu, bet viņa pasažieri ir četrkājainie draugi. Viens no kaķiem sēž uz stūres, turklāt šo mīluli spēkrata vadītājs pat pamanās paglaudīt, savukārt pārējie trīs, sagūlušies rindiņā, sēž uz pasažiera sēdvietas. Neparastais piecinieks, kā šķiet, nereaģē uz apkārtējo braucēju skaņas signāliem un netraucēti dodas savās dienas gaitās.

Video autors Fongs motocikla vadītāju raksturojis kā kaķu karali. "Viņš bieži šādi pavada laiku ar kaķiem, un viņiem, šķiet, patīk tā braukāt," norādījis Fongs.

Viņš arī ievērojis citu gadījumu, kad kāds kaķis Vjetnamā cieši turējies pie saimnieka muguras, sēžot uz motocikla pasažiera sēdvietas.

Gandrīz pusminūti garais video dažu dienu laikā skatīts jau vairāk nekā divus miljonus reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!