Helovīns jeb Visu svēto diena pasaulē tiek svinēta 31. oktobrī, bet jau līdz tam jautrās nakts jūtīs ir gan cilvēki, gan arī dzīvnieki. Tā nu kādas kaķenītes saimniece ASV vairāku dienu laikā publicējusi interesantas fotogrāfijas ar savu mājas mīluli, ietērptu dažādos apģērba gabalos. Sikspārnis, jūrnieks un pat maize – iedvesmojies tērpiem no šī peļu junkuriņa!

"Viņa tika izmantota kaķu audzēšanā un savas dzīves laikā ir radījusi daudzus mazuļus. Es viņu paņēmu no audzētāja," kaķenītes Vilovas saimniece Natālija Turkote atklājusi "Daily Dot". "Viņa jau iepriekš bija adoptēta, taču izrādījās pārāk "griboša", tāpēc man bija iespēja kā nākamajai uzņemties rūpes par viņu."

Kaķenītei ir īpatnējs izskats – viņa ir pilnībā melna, ar lielām, dzeltenīgām, izteiksmīgām actiņām un mīlīgu mēlīti, kas allaž rēgojas pa Vilovas muti. Taču īpašu uzmanību mīlule guvusi viņas saimnieces dēļ. Turkote savu mājdzīvnieku vairākkārt ģērbusi interesantos un pat dīvainos kostīmiņos, fotogrāfijas publicēdama sociālajos tīklos. Tās izraisījušas sajūsmu un atpazīstamību, saucot Vilovu par, iespējams, visgatavāko Helovīna svinētāja pasaulē.

"Mēs ar Vilovu pirms gada saģērbāmies kā vienradži, un es tik labi pavadīju laiku, veidojot viņas tērpu!" sacīja Turkote.

"Nolēmu, ka būtu jauki pārģērbt viņu šogad atkal. Taču man bija tik daudz ideju, ka nespēju izvēlēties vienu tērpu, tāpēc izlēmu, ka jāizmanto visas idejas!" daudzos kostīmiņus raksturo Vilovas saimniece.

Tiesa, tērpi nav prasījuši milzu finansiālos līdzekļus. Izrādās, saimniece likusi lietā to, kas gadījies pa rokai, piemēram, parastas papīra bārkstis, dvieļus un konservu bundžiņu.

Saimniece Turkote pastāstījusi, ka idejas viņai iesaka arī kaķenītes pielūdzēji, piemēram, slaveno avokado augļa "tērpu". Taču Vilova nav vis pacietīga dāma, kas visu pieņems mierīgi un ar prieku. Viņas saimniece Natālija skaidrojusi, ka neesot izdevies mīlules galvā noturēt parūku, tāpēc kādas slavenības atainojums diemžēl izpalicis.

Lai arī Vilova dzīvo Teksasā, ASV, viņa saņem uzmanību no pielūdzējiem visā pasaulē. Taču tie, kam gadās sastapt melno kaķenīti savā ceļā, noteikti izbaudīs mīlules pieķeršanos: "Viņa nemaz nav kautrīga, Vilovai patīk iepazīt jaunus cilvēkus! Vēl viņai patīk, ka viņu nēsā uz rokām un ļauj sēdēt klēpī."

Saimniece cer, ka ar saviem tērpiņiem un interesantajām fotogrāfijām iedvesmos arī citus cilvēkus uzņemties rūpes par četrkājainajiem draugiem. Dzīve ar viņiem allaž ir pārsteigumiem un priecīgām emocijām pilna!

Sekot līdzi melnās krāsas Vilovai var "Instagram" profilā un "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!