Tas nekas, ka viss labums no biezumiem ir uzņemts, kafiju izdzerot. Biezumos joprojām ir daudz slāpekļa, fosfora, minerālu un kālija, kas visai bieži trūkst dažādiem telpaugiem. Un, ja trūkst pārāk daudz, augs par to liks manīt. Ja tam var līdzēt ar kafijas biezumiem, kāpēc gan neizmēģināt?
Izdzertās kafijas biezumus uzber uz avīzes kādā paplātē vai šķīvī, lai tie vienmērīgi izžūst istabas temperatūrā. Vislabāk, ja biezumus ik pa laikam apmaisīs, bet vēl neizžuvušus gan neizmanto – tad mitrums būs pārāk daudz un augsnes virskārta var sākt pelēt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit