Ja kādreiz šķiet, ka neviens nevēlas iesaistīties spēlēs, atliek vien izdomāt veidu, kuram pretoties būs grūti. Kāds šunelis sapratis, ka visai veiksmīgi var piesaistīt uzmanību, ja uz ceļa uzmet bumbu.

"Wide Open Pets" situāciju raksturojusi suņu meitenes Sjū saimniece Kellija Doba, kura atzīst, ka viņai pašai ikdienā diemžēl nepietiekot laika, lai nodotos spēlēm ar savu četrkājaino mājdzīvnieku. Tāpēc Sjū esot pati izdomājusi, kā sevi izklaidēt un vilcināt laiku.

Saimniece pastāstījusi, ka Sjū esot diezgan skaļa un katru rītu rejot, lūgdamās tikt ārpus mājas. Kellija suņa vēlmi izpilda, un Sjū esot ar mieru ārā pavadī kaut visu dienu. Tiesa, bezdarbībā viņa vis nesēž, jo, kā rāda pašas saimnieces nofilmētais video, Sjū izdomājusi visai apķērīgu veidu, kā tikt pie spēlēšanās. Viss, kas nepieciešams, ir vien bumba, kuru suņu meitene veikli satver zobos un pārmet pār ielai, lai tā ripo tālāk uz ceļa. Kad garām dodas kāds cilvēks vai velosipēdists, ļaudis, pamanījuši bumbu, steidz to pārmest pāri sētai atpakaļ pie suņa, un tas ir viens no laimīgākajiem brīžiem, jo Sjū nu ir iespēja skriet bumbai pakaļ. Kad tas darīts un cilvēki aizgājuši prom, Sjū jau atkal pārmet bumbu pāri.

"Ar viņas enerģiju Sjū būtu gatava spēlēties visu dienu, ja vien to varētu," teikusi saimniece Kellija.

Borderkolliju šķirnes suņi raksturoti kā ļoti gudri un apķērīgi. Tāpēc viņus bieži vien izmanto ganībās, palīdzot lauksaimniekiem savaldīt lopu barus, gan arī dažādās adžiliti sacensībās. Taču, iespējams, Sjū pārspējusi savus sugasbrāļus veiklībā un apķērībā, izmantojot vien bumbu, žogu un milzu pacietību, gaidot kādu, kas atkal pārmetīs bumbu atpakaļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!