Kādā dziļākā traukā lej karstu ūdeni, iemērc netīros svečturus un turi tos tur tik ilgi, līdz vasks sāk palikt mīkstāks. Tad ūdenim pielej šļuku etiķa un turpini svečturus mērcēt, lai sacietējušais vasks efektīvāk nonāktu nost. Pateicoties siltajam ūdenim un etiķim, vasks būs krietni vieglāk nokasāms, nekā cietā veidā, tāpēc pēc ilgās mērcēšanas izmanto kādu rīku, ar kuru to visvieglāk izdarīt. Pēc tam rūpīgi noskalo un apžāvē svečturi, pirms liec jaunas sveces iekšā, raksta ''How to Clean Stuff''.
Ja gribas panākt ātrāku efektu, var noderēt padoms ar fēna izmantošanu. Lai arī fēns būs jādarbina salīdzinoši ilgi, brīdī, kad vasks būs pietiekami uzkarsēts, tas sāks strauji kust un pilēt no svečtura. Vēlams karsto vasku, kas izkusis, noslaucīt ar sausu drānu vai ļaut tam pilēt uz avīzes, vai kādas citas virsmas, kurai tas nekaitētu.