Foto: Shutterstock
Dzīvnieku draugiem patīk melnbaltās pandiņas, tas nu ir skaidrs. Redzot, cik daudz tūkstošu un pat miljonu skatījumu ir amizantākajiem video ar pandu rotaļām un pārgalvībām, tā vien šķiet, ka šie melnbaltie dzīvnieciņi ir labākais, ar ko iesākt 2017. gadu. Tāpēc piedāvājam vairākus video, kas "MansDraugs" redzeslokā sakrājušies laika gaitā. Tie gada pirmās nedēļas noslēgumā noteikti liks pasmaidīt!

Milzu panda iznīcina sniegavīru

Sniegavīrs ir neiztrūkstoša ziemas prieku daļa, ja vien palaimējas ar prāvu sniega daudzumu. Kad tas uzcelts, rodas ierosme nākamajam – sniegavīra nojaukšanai, un to darīt māca kāda pandiņa zoodārzā Kanādā.

Lasīt vairāk

Ripoja panda lejā no kalna

Pandu lācēni ir interesanti dzīvnieciņi, kuriem allaž ir aizraujoši sekot līdzi. Lai arī zoodārzā Rīgā šie melnbaltie zvēriņi nav apskatāmi, daudzviet pasaulē pandu lācēniem var sekot ar interneta palīdzību. Lūk, ko panda ir sarūpējusi šoreiz!

Lasīt vairāk

Neganti pandu lācēni vāļājas pa lapu groziem

Kas gan var būt labāks par atpūtu, kamēr citi strādā? Tam par pierādījumu kalpo draiskas pandiņas Ķīnā, kuras izvēlējušās labāko brīdi, kad laiskoties un spēlēties, kamēr viņu kopēja savedusi kārtībā pandu aploku.

Lasīt vairāk

Priecīga pandiņa rītu sāk ar vāļāšanos pa sniegu

Ja no rītiem trūkst iedvesmas gaidāmajiem dienas darbiem, lielisku paraugu, kā dienu iesākt ar azartu, rāda milzu panda Toronto zoodārzā Kanādā. Publicētajā video redzams – sniegotā rītā pandu tēviņš no savas migas teju vai izskrējis, priecādamies un vāļādamies pa sniegu.

Lasīt vairāk

Pandu lācēns laiski bauda ūdens priekus

Ūdens prieki nav sveši ne cilvēkiem, ne dzīvniekiem. To apliecina arī pandiņas Bei Bei darbība, kas novērota zoodārzā ASV.

Lasīt vairāk

Pandu māmiņa palīdz mazulim nokāpt no koka

Smitsonu Nacionālajā zoodārzā ASV mīt ļoti aizrautīga pandu ģimenīte, un darbinieki nekautrējas publiskot kadrus no dzīvnieciņu ikdienas. Tā, piemēram, nesen publicētais video rāda jebkurai māmiņai vai tētim saprotamu darbību – bērna uzmanīšanu.

Lasīt vairāk

Lustīgs panda dauzās sniegā

Internetā plašu popularitāti iemantojis video, kurā redzams, kā panda rotaļājas sniegā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!