Aizraujošākām spēlēm bieži vien nepieciešami divi dalībnieki, taču – ko darīt, ja viens no viņiem nu nemaz nevēlas iesaistīties draiskulībās? Vai var izmantot plaši zināmo žestu, pacelt rokas gaisā un padoties? To izmēģinājis kāds sunītis.

Īsais video fragmentiņš rāda kādu visai amizantu korgija un punduršpica domu apmaiņu. Kamēr Velsas korgijs Makss aizrautīgi un pat uzstājīgi vēlas spēlēties un panākt, ka aktivitātēs iesaistās arī otrs šunelis, Pomerānijas punduršpicu dāma Ciki gan nevēlas pakļauties sugasbrāļa spiedienam.

Visādi centusies atvairīt uzstājīgo korgiju, izrādīdama balss spējas un pat iebiedēdama suņuku, Ciki visbeidzot ķeras pie "pēdējā salmiņa" – padošanās. Draiskulis Makss Ciki visai tieši iedzinis stūrī un licis padoties, tāpēc pomerāniete pacēlusies uz pakaļķepām un izlikusies, ka viņa telpā nemaz nav, bezpalīdzīgi skatoties saimnieka virzienā, kurš, ticams, notikušo iemūžinājis.

Taču pat tas nav atturējis neatlaidīgo Maksu, kurš joprojām pat ar diezgan bezkaunīgām metodēm centies iesaistīt Ciki spēlēs. Korgijs pat centies ar zobiem saķert Ciki pakaļkāju, taču viņa šādiem māņiem nav padevusies.

Lūk, gadījums, kad pat padošanās un centieni izlikties nemanāmam sunītim nav palīdzējis!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!