Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē, 11. un 12. februārī, Rīgā pulcēsies vairāk kā 200 dižciltīgu kaķu, kuri sacentīsies šī gada pirmajā starptautiskajā kaķu izstādē, "MansDraugs" pavēstīja tās rīkotāji.

"Apmeklētājiem būs iespēja klātienē apskatīt gan iemīļotos Britu kaķus un Meinkūnus, gan retu un ekstravagantu šķirņu parstāvjus – Amerikas sprogausu kaķus, mazos džungļu tīģerus Bengālijas kaķus, sudrabotās Burmillas un vēl vairāk kā 20 dažādu šķirņu kaķus," skaidroja organizatore Linda Svikša.

Foto: Publicitātes foto

"Izstādes dalībnieku vidū būs apskatāmi arī konkursa "Latvijas Gada Kaķis 2016" laureāti, kuri pagājušajā gadā ar izciliem panākumiem ir pārstāvējuši Latviju starptautiskajās izstādēs visā Eiropā," tā Svikša.

Izstāde notiks sporta kompleksā "Ķeizarmežs" (Ezermalas ielā 30, Rīgā). Izstāde atvērta apmeklētājiem no pulksten 11 līdz 16. Biļešu cena pieaugušajiem – divi eiro, skolēniem un pensionāriem – viens eiro, bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

Izstādi rīko Biedrība "Kaķu mīļotāju klubu asociācija "CFCA"". Kaķu mīļotāju klubu asociācija "CFCA" ir starptautiskās organizācijas FIFe (Federation International Feline) biedrs un vienīgais oficiālais pārstāvis Latvijā. Asociācijas sastāvā ietilpst divi kaķu mīļotāju klubi – "Selēna" un "Rebuss". Šajos klubos ir vairāk nekā 150 individuālo biedru un pārstāvētas vairāk nekā 20 dažādas kaķu šķirnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!