Foto: Kadrs no video
Cik gan viegli ir pastrādāt, ja vienmēr līdzās ir kāds, kas uzstājīgi prasa uzmanību? Šāda situācija noteikti ir zināma ne tikai cilvēkiem ar bērniem un mājdzīvniekiem, bet arī pandu kopējam, kuram neatlaidīgs melnbaltais lācis kā magnēts bija klāt.

Video tapis Čengdu, Sičuaņas provincē Ķīnā, kur atrodas Lielo pandu izpētes centrs. Tajā mīt gan lielas, gan mazas pandiņas, turklāt tieši jaunākie lācēni parasti parūpējas par amizantiem brīžiem un cenra apmeklētāju sajūsmināšanu (vēl vienu pierādījumu tam var skatīt video šeit).

Kā redzams fragmentā, centra kopējs atrodas pandu voljerā un veic labiekārtošanas darbus, sagādājot pandām viņu iemīļotos bambusus. Taču kādai pandiņai, šķiet, prātā bija ēverģēlības. Mazais lācēns kā magnēts allaž atgriezās pie kopēja, apķeroties vīrietim ap kāju, taču darbinieks, vēlēdamies turpināt iesākto, melnbalto zvēriņu atkal aiznesa nedaudz tālāk, nost no viņa darbības lauka. Tomēr pat tas netraucēja pandiņu apņēmīgi atgriezties pie vīrieša un vēlreiz apķerties ap kāju, liedzot kopējam veikli kustēties.

Lai arī video nerāda, kā beidzās kopēja un pandiņas "duelis", ticams, ka lācēns nepadevās un turpināja draudzēties ar kopēju, traucējot viņam strādāt.

Aptuveni dienas laikā video skatīts vairāk nekā 62 miljonus reižu. Tas vien pierāda, ka video ar pandu izdarībām ir ļoti populāri un uzlabo cilvēka garastāvokli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!