Foto: Kadrs no video

23. februāris kādai suņu meitenei ASV bija īpaša diena, jo tieši tad viņa izglābta no ledainas ūdenstilpnes, vēsta aculiecinieces Emīlijas Andreas Robertsonas ieraksts "Facebook" profilā. Sunīte ielūzusi ūdenī, bet labi ļaudis palīdzējuši mīlulei nokļūt krastā.

Satraucošais notikums piemeklējis iedzīvotājus Bostonā, Masačūsetsas štatā ASV, kur vietējā ūdenstilpnē, ko šajā gadalaikā klāj ledus kārtiņa, ielūzusi suņu meitene Megija. "Es ieraudzīju, ka Megija ir ielūzusi ledū un viņas saimnieks Viljams kliedz pēc viņas," pēc notikuma rakstījusi Robertsona. "Es pieskrēju klāt un novilku apavus, un gatavojos doties viņai pakaļ, ja viņa nokļūtu zem ūdens. Es zinu, ka tur nav pārāk dziļš, jo esmu tur iepriekš bradājusi, bet ledus lūza pārāk ātri, tāpēc nolēmu zvanīt glābējiem."

Neilgi pēc tam klāt bijuši glābēji, kuri drošsirdīgi izvilkuši suņu meiteni no ledainā ūdens. Nonākot krastā, Megija uzreiz devusies pie saimnieka Viljama, bet apkārtējie, kuri vērojuši satraucošo notikumu, priecīgi aplaudējuši.

"Megija ir tik jauka, un esmu priecīga, ka ar viņu viss ir kārtībā," rakstījusi Robertsona.

Līdzīgs gadījums nesen noticis Zviedrijā, kur vietējie slidotāji palīdzējuši ledū ielūzušam alnim nokļūt krastā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!