Kamēr saimnieku nav mājās, tikmēr mīlulis var sastrādāt nedarbus. Tā var būt gan sagrauzta kurpe, gan nogāzts puķupods ar izbirušu melnzemi, gan arī sadīrāts spilvens un gaisīgi izmētātas pūkas. Lūk, tieši to izdarījusi suņu meitene Remi, kura dzīvo Austrālijā. Viņas darbību saimniece iemūžinājusi video.

Fragments paātrinājumā rāda mirkli, kad Remi saimniece devusies brokastīs, atstājot suņu meiteni vienatnē, liecina video apraksts "Instagram". Remi izdevību būt vienatnē izmantojusi pilnībā, lieki laiku netērēdama. Viņa izvēlējusies vienu no spilveniem, kas atrodas uz dīvāna, un sākusi to plucināt gabalos.

Kā jau tas bija paredzams, pavisam drīz no spilvena sāka birt baltās, vieglās pūkas, kas kā sniegs ātri vien noklāja daļu grīdas. Un tad tik sākās sunītes prieki! Draiskule vairākas reizes skraidīja ap dīvānu un pa "sasnigušo" pūku kaudzi, tās viegli kustinādama un pat šļūkdama pa tām kā pa sniegu.

Vēlāk, kad saimniece atnākusi mājās un ieraudzījusi Remi sastrādāto, "Instagram" publicēta bilde ar pašu vaininieci. Vai izskatās, ka nožēlo grēku? Galvenais taču, ka pašai prieks!

A post shared by @remi__the__frenchie on Feb 13, 2017 at 12:46am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!