cepeškrāsns durvis
Foto: Shutterstock
Nebūs noslēpums, ka internetā var atrast simt un vienu risinājumu teju katrai problēmai, taču informācijas gūzmā grūti saprast, kurš padoms līdz un kurš varbūt ne tik labi. Taču nekas cits neatliek kā vien pašam izmēģināt un pārliecināties par padoma efektivitāti vai tieši pretējo.

Par cepeškrāsns tīrīšanu ''Tava Māja'' jau rakstījusi, apskatot dažādas metodes – gan, kā nomazgāt stikla durvis, gan, kā atbrīvoties no nosēdumiem, kas arī veicina smakas rašanos tās darbības laikā. Visa pamats tam, kāpēc cepeškrāsns durvis atverot, radusies kāda deguma smaka, ir fakts, ka nopilējuši tauki, piededzis ēdiens u.tml., tāpēc centies vispirms novērst cēloni. Bet nereti pat pēc cēloņa novēršanas cepeškrāsns durvis gribas ātri vien vērt ciet, lai deguma smaka vai cits aromāts nepiepilda virtuvi. Šajā gadījumā var līdzēt atrastais padoms par citrona izmantošanu, ko izmēģināja arī ''Tava Māja''.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!