Par cepeškrāsns tīrīšanu ''Tava Māja'' jau rakstījusi, apskatot dažādas metodes – gan, kā nomazgāt stikla durvis, gan, kā atbrīvoties no nosēdumiem, kas arī veicina smakas rašanos tās darbības laikā. Visa pamats tam, kāpēc cepeškrāsns durvis atverot, radusies kāda deguma smaka, ir fakts, ka nopilējuši tauki, piededzis ēdiens u.tml., tāpēc centies vispirms novērst cēloni. Bet nereti pat pēc cēloņa novēršanas cepeškrāsns durvis gribas ātri vien vērt ciet, lai deguma smaka vai cits aromāts nepiepilda virtuvi. Šajā gadījumā var līdzēt atrastais padoms par citrona izmantošanu, ko izmēģināja arī ''Tava Māja''.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit