Kad šķiet, ka visas pandu izdarības jau redzētas, pie apvāršņa parādās vēl citi kadri, kas parāda nebēdnīgos dzīvnieciņus. Lūk, kāda pandiņa Ķīnā, kura kūleņoja pa savu aploku!

Video aprakstā norādīts, ka īsā fragmenta galvenais varonis ir pandu lācēns Fušuns. Viņš mīt Ķīnā, Lielo pandu izpētes centrā Čengdu. Daudzi jo daudzi cilvēki iemīļojuši lācēna darbības, redzot, ka mazulis aizrautīgi kūleņo pa zemi.

Kā var redzēt nofilmētajos kadros, sākotnēji pandu aploka kopēja aiznes prom mantiņu, kas ieinteresējusi lācēnu Fušunu. Dzīvnieciņš seko līdzi kopējai, taču, saprotot, ka mantiņa vairs netiks atdota, ātri vien izdomā citu veidu, kā sevi nodarbināt. Laiks kūleņiem! Pēc mirkļa jau Fušuns redzams, gāžoties uz muguras un atkārtojot darbību, vēlreiz un vēlreiz kūleņodams pa zemi un pat atduroties pret koka konstrukcijām aplokā.

Rādās, ka kūleņošana lācēnam iepatikusies, jo viņš to turpinājis darīt, kūleņojot un gāzelējoties pat zem koka nojumītes.

Šeit vari skatīt, kā pandu lācēns neveiksmīgi šļūkāja pa slidkalniņu, bet šeit uzskatāmi parādīts, ka pandu lācēniem divatā ir jautrāk un ka arī tad var novelties no kalna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!