Slidkalniņš allaž saistāms ar jautrību, ko tā vien gribas atkārtot. Saprotams, liela loma tajā ir pareizai darbības izpildei un šļūkšanai no augšas uz leju, taču kāda pandiņa Ķīnā uzdevumu apvērsusi un neveiksmīgi centusies uzrāpties kalniņā no apakšas.

Lielo pandu izpētes centrā Čengdu, Ķīnā, kādai pandiņai daļēji izdevies šļūkāt pa slidkalniņu, lai arī dzīvnieciņš atradies atrakcijas apakšā. Tā kā kalniņš ir slidens, pandu lācēnam nemaz neizdodas tikt līdz augšai, jo katrs solis patiesībā ir kustība atpakaļ, nevis uz priekšu.

Pandu lācēns gan neatlaidīgi centās virzīties uz priekšu un kāpt pa slideno virsmu, taču tas neizdevās. Pāris reizes pamēģinājis tikt augšup un allaž novēlies uz zemes, melnbaltais zvēriņš padodas un lūko pēc citas nodarbes. Zīmīgi, ka līdzās pastaigājās arī cits lācēns, kuram slidināšanās, šķiet, nemaz nebija prātā.

Tāpat video fragmentā redzama pandiņa, kura labprāt pozē aplokā esošajam cilvēkam, visbeidzot noveļoties uz muguras un interesanto fotosesiju apturot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!