Dzīvnieku parkā Austrālijā mīt kāda koalu lācenīte, kurai ļoti patīk mīļoties, liecina publicētais video. Dzīvnieciņš pat pats spējot izrādīt pieķeršanos un ar ķepām draudzīgi skaut cilvēku.

Arī video aprakstā Simbio savvaļas parka pārstāvji norādījuši, ka koalu mātītei Imodženai īpaši patīkot tie brīži, kad darbinieki un kopēji lācenīti samīļo. Dzīvnieciņš izbaudot gan vēderiņa glaudīšanu, gan galviņas samīļošanu.

Kā redzams fragmentā, lācenīte pati gandrīz vai norāda, kas kopējam jādara, te ar savu ķepu pieglaužot cilvēka roku savai galvai, te ar ķepu virzot kopēja roku tuvāk lācenītes vēderam. Izskatās, ka šai dāmai vēlmes ir visai skaidri zināmas!

Šķiet, ka koalu mātīte Imodžena laika gaitā kļuvusi par savvaļas parka slavenību, jo jau iepriekš video fragmenti ar viņas dalību guvuši ievērību. Piemēram, šeit var skatīt, kā Imodženai uz deguna uzlaižas taurenītis (skeptiķi uzfilmēto video gan apšaubījuši), taču šajā video var lūkot, kā Imodžena samīļo operatoru. Starp citu, video ar koalu lācenītes mīlestības izpausmēm skatīts vairāk nekā pusotru miljonu reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!