Foto: DELFI
15. un 16. aprīlī "Skonto" hallē vienuviet sastopami dažādu šķirņu kaķi un suņi, kā arī citu sugu dzīvnieciņi, kuri piedalās izstādē "Pūkainās Lieldienas Skonto". Tajā var iepazīt daudzu jo daudzu šķirņu mīluļus, aprunāties ar audzētājiem, vērot dzīvnieku sacensības un iegādāties kādu kārumu vai rotaļlietu savam četrkājainajam draugam.

Divu dienu laikā no pulksten 10 līdz 18 "Skonto" hallē Melngaiļa ielā 1a norisināsies gan suņu, gan kaķu sacensības, taču paralēli notiks vēl arī mīluļu paraugdemonstrējumi. Tāpat varēs apskatīt dažādu sugu grauzējus, putniņus un citus dzīvnieciņus. Organizatori arī sola plašu zooindustrijas preču klāstu, tāpēc apmeklētāji varēs iegādāties arī nepieciešamās lietas un gardumus saviem mājas mīluļiem.

Starptautiskā suņu izstādē divās dienās varēs redzēt vairāk nekā 1000 suņu no dažādiem suņu klubiem, piedalīsies arī suņi no Spānijas, Bulgārijas, Čehijas, Slovākijas, Baltkrievijas un Krievijas. Līdztekus suņu novērtēšanai ringos, apmeklētāji varēs vērot interesantas jauno suņu šķirņu prezentācijas un uzzināt par suņu šķirnes izcelšanos un raksturu.

Savukārt starptautiskajā kaķu izstādē divās dienās pulcēsies vairāk nekā 500 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Krievijas, Beļģijas, Norvēģijas, Francijas, Vācijas, Anglijas, Baltkrievijas. Abu dienu laikā varēs vērot gan populārus un bieži sastopamus, gan arī retus kaķīšus.

Biļešu cena pieaugušajiem ir pieci eiro, pensionāriem, invalīdiem, studentiem – četri eiro, bērniem no 5 līdz 18 gadu vecumam, uzrādot dokumentu, – četri eiro, bet bērniem līdz četru gadu vecumam, uzrādot dokumentu, ieeja ir bez maksas. Tāpat darbojas arī ģimenes biļete (divi pieaugušie un divi bērni vai viens pieaugušais un trīs bērni) – 13 eiro, savukārt par katru nākamo bērnu jāpiemaksā divi eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!