Foto: Kadrs no video
Pandiņu prieks un spēja aizrautīgi pavadīt ikkatru brīdi ir apbrīnojama. Tā arī panda Bei Bei ASV rāda, ka nekas daudz jau nav vajadzīgs, vien vieta, kur lustīgi pavadīt laiku!

Jāteic, ka video redzamais lācēns Bei Bei jau ir kļuvis par Smitsonu Nacionālā zooloģiskā dārza simbolu. Daudzi iedzīvotāji ne tikai ASV, bet arī visā pasaulē ar prieku skatās pandiņas darbības iemūžinātajos video, un arī zemāk redzams, kā Bei Bei rotaļājas ar kādu bumbu. Taču daļu laika viņš pavada, pat nepieskaroties apaļajam priekšmetam, tā vietā izvēloties ripot un griezties savā dabā, vārtīdamies un kūleņodams pa zāli.

Bei Bei jau iepriekš priecējis ar sirsnīgiem video. Piemēram, šeit var lūkot, kā toreiz vēl mazais pandu lācēns centās uzkāpt kokā, bet māmiņa viņu uzmanīja. Savukārt šeit var lūkot, kā Bei Bei izbauda ūdens šaltis. Bet šeit var apskatīt fragmentus no Bei Bei pirmās tikšanās ar zoodārza apmeklētājiem un mediju pārstāvjiem. Lācēns teju vai pusotra gada laikā ir krietni paaudzies, taču joprojām turpina sagādāt prieka pilnus brīžus daudzajiem interesentiem un pandiņas pielūdzējiem!

Starp citu, zoodārzā mītošo pandu ģimenīti, kurā ir arī lācēns Bei Bei, ik dienu var lūkot tiešraidē šeit. Ticams, ka pandas sagādās vēl citus prieka brīžus!

Taču, ja vēlies kādu pandiņu skatīt klātienē, to var izdarīt arī tepat Eiropā! Šeit vari uzzināt, kuros Eiropas zoodārzos var apskatīt skaistos, melnbaltos zvēriņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!