Domājams, dzīve ar vairākiem kaķēniem nebūt nav viegla un prasa milzu pacietību. To pierāda arī bariņš mazo peļu junkuriņu, kurus saimnieks centies nostādīt rindiņā. Protams, ne viss izdevies kā cerēts.

Video, kas sasniedzis vairākus tūkstošus interesentu, redzams, kā saimnieks cenšas savaldīt desmit kaķēnu lielo pulku. Uzdevums nav no vieglākajiem, jo, kā jau mazi draiskuļi, nesen dzimušie kaķēni nemaz nevēlas stāvēt vietā, labprātāk vēlēdamies izpētīt apkārtni un izkustināt ķepiņas.

Tā kā pirmais video, kas publicēts 21. aprīlī, guvis teju pusmiljonu skatījumu, saimnieks turpinājis filmēt un publicēt līdzīgas situācijas, kurās mēģina panākt, ka visi kaķēni uzvedas vienādi. Saprotams, arī tas ne visai labi izdodas. Te viens kaķītis nolemj virzīties uz priekšu, te cits saprot, ka labāk ir "laisties lapās" un mēģināt aizskriet prom pavisam.

Vēl kāds video rāda, kā saimnieks aiz kameras kustina spīdīgu rotaļlietu, vēlēdamies, lai visi kaķēni priekšmetam seko. Lai arī tam tik tiešām paklausa vairums no desmit mīluļiem, joprojām atrodas murrātājs, kuram saimnieka iecerētais nav ne prātā un kurš labprātāk savā nodabā dara ko citu.

No video aprakstiem noprotams, ka fragmentos redzamie mīluļi pieder kaķu audzētavai Maskavā, Krievijā. Video galvenie varoņi ir britu īsspalvainie kaķīši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!