Foto: Kadrs no video

Vankūveras kuģu piestātnē pavisam nepatīkamu brīdi piedzīvojusi kāda atpūtnieku grupa - jūras lauva piepeldējusi pie piestātnes un sagrābusi mazu meitenīti, ievelkot to ūdenī, svētdien vēsta "Vancouver Sun".

Baisos notikumus iemūžinājis vietējais iedzīvotājs Mihaels Fudživara, kurš nofilmējis to, kā jūras lauva lēnām piepeld un sagrābj meitenīti.

Medijs pieļauj, ka jūras lauva vēlējusies saņemt maltītē kādu zivi, jo parasti tūristi dzīvniekam kaut ko pamet. Tiesa, šoreiz atpūtnieki jūras lauvu nepalutināja ar zivīm, kā rezultātā tā piepeldēja klāt un visiem par pārsteigumu sagrāba sēdošo meitenīti.

Mihaels medijam pastāstīja, ka visi sākotnēji domājuši, ka jūras lauva miermīlīgi peldēs netālu no viņiem, bet tad pēkšņi tā piepeldējusi klāt un uzbrukusi.

"Jūras lauva piesaistīja ļoti lielu apmeklētāju uzmanību. Tajā skaitā arī mazās meitenītes," stāsta video autors, kurš pieļāva, ka ģimene, iespējams, jūras lauvu iepriekš bija barojusi.

Par laimi, ģimenes locekļi paspēja izglābt mazo meitenīti, ielecot tai pakaļ ūdenī. Medijs pauž, ka viņai noteikti tagad būs bailes no jūras lauvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!