Foto: instagram.com/jay_red_fox
Suns un lapsa – vai vari iedomāties, ka dažādi dzīvnieki labi sadzīvo kopā? Patiesībā tas nav pat jāiedomājas, jo var ielūkoties lapsiņas Džejas un šuneļa Saimona ikdienā.

Portālam "Bored Panda" abu neparasto draugu saimniece Pollija jeb Polina Luščinskaja atklājusi, ka lapsa un suns ir viņas mājdzīvnieki, un viņi visi kopā dzīvo Krakovā, Polijā.

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on Sep 9, 2016 at 5:59am PDT

"Džeja ir divus gadus veca. Mēs viņu paņēmām no kažokādu audzētavas, un viņa ir kļuvusi par mūsu labāko draugu," norādījusi saimniece, piebilstot, ka arī viņas vīram patīk pavadīt laiku kopā ar kūmiņu.

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on Sep 19, 2016 at 7:42am PDT

Kā jau kārtīgam mājdzīvniekam pienākas, Džejai labpatīk gulēt gultā kopā ar saviem saimniekiem.

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on Jan 11, 2017 at 10:39am PST

Savu četrkājaino mīluli Pollija raksturojusi kā ļoti draudzīgu, rotaļīgu un ziņkārīgu, un reizēm lapsiņa pat nočiepj kādu pārtikas produktu.

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on Feb 10, 2017 at 8:59am PST

Pollija atklājusi, ka sākotnēji strādāja no mājām, līdz ar to varēja allaž būt kopā ar Džeju. Taču nesen viņa attālinātu darbu nomainījusi uz strādāšanu klātienē: "Es biju ļoti nobijusies, ka Džeja skumtu, jo visu laiku būtu viena." Un šeit stāstā iesaistās sunītis Saimons!

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on Feb 14, 2017 at 9:19am PST

"Mēs nolēmām, ka Džejai vajadzīgs draugs, kas būtu viņas vecumā un izmērā. Arī Saimons ir divus gadus vecs," pamatojusi abu saimniece. Saimons atrasts kādā dzīvnieku patversmē.

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on Apr 19, 2017 at 9:36am PDT

Par to, vai lapsiņa būtu draudzīga pret suni, Pollijai šaubas neesot bijušas: "Mēs zinājām, ka Džeja ir ļoti draudzīga un mums nebūtu problēmas ar viņiem."

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on May 20, 2017 at 10:46am PDT

Interesanti, ka nevis suns bija pirmais, bet gan viltniece lapsiņa, taču dzīvnieviņi visu šo laiku ir labi satikuši un sadzīvo draudzīgi, priecājusies saimniece. Portālam "Independent" Pollija norādījusi, ka reizēm Saimons spēlējoties paņem bumbiņu un aiznes to Džejai, domādams, ka lapsiņa ar to spēlēsies. "Bet Džeja to vienkārši nozog un aiznes paslēpt," zvēriņu atšķirības salīdzinājusi lapsas un suņa saimniece. Abi draugi kopā dzīvo dienu un nakti, un saimnieki mīluļus arī ved pastaigās, tiesa, atsevišķi. Pollija skaidrojusi, ka citādi dzīvnieki nespējot koncentrēties darāmajam.

A post shared by Jay (@jay_red_fox) on Feb 13, 2017 at 10:26am PST

Savukārt par citu kūmiņu, skaisto Džuniperu, kas sociālajos tīklos kļuvusi ļoti populāra, var lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!