Vai tas būtu krējums, majonēze, pakusis saldējums vai kāds cits piena produkts, visai labi to no apģērba var izmazgāt ar ožamā spirta šķīdumu (1-2 tējkarotes ožamā spirta uz 5 tējkarotēm ūdens). Ja apskādētais audums ir balts, vispirms to vajadzētu kādu laiku pamērcēt un tad vārīt – tieši vārīšana palīdzēs traipam izzust pavisam.
No ieteicamajiem līdzekļiem, kas palīdzētu tikt galā ar nelāgajiem traipiem, nevar nepieminēt arī acetonu, kas pat ļoti veiksmīgi palīdz izmazgāt taukvielas, tai skaitā piena produktus.
Majonēze var gluži ātri radīt nopietnas problēmas, ja traips netiek pareizi apstrādāts. Veļas mazgāšanas speciālisti ''Miele'' norāda, ka visupirms šādu apģērbu ieteicams pēc iespējas ātrāk noskalot ar remdenu ūdeni. Pēc tam audumu apstrādā ar glicerīnu. Ja pēc mazgāšanas traips tomēr vēl ir redzams, tad veic pēcapstrādi ar ožamo spirtu. Savukārt neliels piena traips uz apģērba neatstās lielu skādi. Ja traipu vispirms apstrādāsi ar aukstu ūdeni (remdens ūdens jāizmanto samtam un zīdam) un pēc tam izmazgāsi augstā temperatūrā, tas izzudīs.
Ja skādi radījis pakusis sviests, traipus iespējams izmazgāt ar tauku šķīdināšanas līdzekli un siltu ziepjūdeni.
Rakstā izmantota informācija no M.Kalniņa grāmatas ''1000 vērtīgu padomu''.