Foto: Kadrs no video
Ja reiz priekšā ir kārdinoša dubļu vanna, kāpēc gan neizmantot iespēju un tajā neielekt? Lūk, to pierāda arī zeltainais retrīvers, kurš savu izteiksmīgo kažociņu kādā jaukā dienā paspilgtinājis ar tumšiem toņiem!

Kūpers un Čārlijs, zeltainie retrīveri, kuri mīt ASV, izmantojuši izdevību un kādā pastaigu parkā kārtīgi izvārtījušies pa dubļu vannu. Viņu saimniece "Instagram" profilā norādījusi, ka šuneļi ir aptuveni pusotru gadu veci, un, kā redzams, aktivitātes netīrā šķidrumā mīluļi itin nemaz nesmādē. "Mēs mīlam dubļus!" vēstīts video aprakstā.

Video fragmentā saklausāms, kā saimniece apsauc vienu no suņiem, draiskulīgo Kūperu, kurš dubļos metas ne tikai ar visām četrām kājām, bet arī ar galvu. Tikmēr otrs suns Čārlijs, šķiet, dubļu vannu nolēmis izbaudīt daudz mierīgākā veidā.

Video skatītāji sajūsminājušies par abu suņu priekiem un komentējuši, ka saimniece noteikti nopūlējusies, tīrīdama mīluļu skaisto spalvu. Taču saimniece komentāros atbildējusi, ka reizēm viņa ņem līdzi ūdens pudeles, ar ko nomazgāt suņu seju, taču šoreiz Kūpers un Čārlijs devušies uz tuvējo ezeru, lai kārtīgi nopeldētos un noskalotu dubļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!