Foto: Kadrs no video
Interesanta tikšanās ar jūras lauvu gadījusies atpūtniekiem Meksikā. Peldot pa ūdeni ar laivu, cilvēku transportlīdzekli gluži vai "nostopējusi" jūras lauva.

21. jūnijā vietnē "Instagram" publicēts video, kas nu jau skatīts vairāk nekā 800 tūkstošus reižu. Tajā redzami gan lieli, gan mazi atpūtnieki, kā arī jūras lauva, kas ar pleznām atspiedusies pret laivas malu un, kā šķiet, izmanto iespēju nepeldēt pati, bet gan vizināties līdz ar spēkratu.

Iespējams gan, ka jūras lauva atpūtniekiem pievienojusies saprotamu iemeslu dēļ, proti, barības ieguvei. Video redzams kāds vīrietis, kurš rokās tur brangu zivi un ar to kārdina savvaļas zvēriņu.

Visbeidzot gan vīrietis gardo kārumu pamet jūras lauvai, kura nolec no laivas un aizpeld pakaļ zivtiņai.

"NDTV" vēstīts, ka konkrētajā jūrā jau iepriekš novērots zvēriņš, kas iesaukts par Pančo un kas bieži vien "nostopējot" kādu atpūtnieku laivu, lai diedelētu ēdienu.

Tikmēr vairāki "Instagram" lietotāji komentāros vērsuši uzmanību uz to, ka pavisam nesen Kanādā pieredzēts šaušalīgs atgadījums ar mazu meitenīti un jūras lauvu. Ļaudis satraukušies par to, ka cilvēki lieki kaitinājuši savvaļas dzīvnieku, kurš patiesībā nemaz neesot tik mīļš un nevainīgs un, ja nepieciešams, var pat cilvēku savainot.

Jau vēstīts, ka Kanādā jūras lauva sagrābusi meitenīti un ievilkusi bērnu ūdenī. Lauva meitenes ķermenī atstājusi kodiena pēdas, kas radījušas infekciju, tā tiekot ārstēta, ziņojuši speciālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!