Vai esi redzējis franču buldogu ar īpaši garu spalvu? Visticamāk, ka ne, jo parasti šīs šķirnes sunīšiem spalva ir īsa un pieguloša. Taču suņuks Fozijs ir īpašs, viens no miljona, aprakstījusi viņa saimniece.

Skaistais mīlulis Fozijs ir īpašs suns. Viņš mīt suņu audzētavā "Cherry Valley Blue Frenchies" Kalifornijas štatā ASV, taču no krietnā suņuku pulka Fozijs izceļas ar savu netipisko izskatu. Šis franču buldogs ir retais, kas piedzimis ar izteiksmīgi pūkainu spalvu.

"Viņš ir par 100 procentiem franču buldogs, un DNS analīzes to var pierādīt," norādīts audzētavas mājaslapā.

"Viņš ir kļuvis par pamatu mūsu pūkaino suņu audzēšanas programmai," teikts mājaslapā. Audzētāji apņēmušies sagādāt pūkainas Fozija atvases, tāpēc cer, ka nākotnē viņu audzētavā skraidīs mazi, draiski un reti pūkaini "francīši".

Kā norādīts sunītim veltītajā "Instagram" profilā, kam ikdienā seko vairāk nekā pussimts tūkstoši interesentu, Fozijam ir rets gēns, kas nosaka spalvas garumu, un tāpēc skaistais dzīvnieciņš tik ļoti izceļas starp citiem savas sugas pārstāvjiem.

Fozija saimniece un suņu audzētāja Melisa ar četrkājainajiem draugiem nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, norādīts mājaslapā. Galvenokārt viņa darbojas ar franču buldogiem un mastifiem, turklāt viņu vairāk ieinteresējusi suņu zilganīgā spalvas krāsa (tā raksturīga arī Fozijam).

"Visi mūsu kucēni tiek izaudzināti mājās un mīļoti, sākot no viņu pirmās dienas! Viņi ir daļa no mūsu ģimenes," tā Melisa.

Par Foziju nekas daudz publiskajā vidē netiek atklāts, taču turpinājumā var aplūkot vēl dažus kadrus no retā suņuka ikdienas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!