Mīlīgi, pūkaini un ārkārtīgi valdzinoši – tādi ir daudzi no internetā populāriem sunīšiem. Šo skaistuļu vidū ir arī čau čau šunelis Pafijs. Viņš ir vien četrus mēnešus vecs, taču jau paguvis piesaistīt vairāku tūkstošu cilvēku uzmanību, vēstīts "Bored Panda".

Pafijs dzimis 2017. gada 13. februārī Ķīnā. Taču nu par mājām sunītis sauc Malaiziju, kur ieradās pie savas saimnieces kā dzimšanas dienas dāvana. Protams, tādā dāvanā nav iespējams neiemīlēties!

Tā kā mazajam čau čau šķirnes sunītim ir bezgala mīlīgs izskats un pārvietošanās veids, saimniece nolēmusi teju vai uzreiz izveidot Pafijam veltītu "Instagram" profilu, kurā atspoguļot ikdienas piedzīvojumus un savu jauno, uzticamo mājas mīluli.

7. jūnijā saimniece publicējusi pirmo video, kurā Pafijs redzams, mīlīgi kustēdamies pa grīdu. Nepilna mēneša laikā "Instagram" profils guvis visai ievērojamu atsaucību, un nu Pafija pielūdzēju pulks paplašinājies līdz vairāk nekā 60 tūkstošiem sekotāju.

Čau čau šķirnes sunīši arī pieaugot ir ļoti pūkaini, gluži kā lāči. Turklāt šiem mīluļiem mēle ir netipiskā krāsā, tā ir galvenokārt zilgana (leģenda pat vēsta, ka suns tādu krāsu ieguvis, jo uzlaizījis gabaliņu nokritušas debess).

Skaistie mīluļi mēdz būt gana ietiepīgi un neļauties saimnieka komandām, kā arī aizdomīgi skatīties uz svešiniekiem. Tāpat čau čau nav svešs slinkums, taču pret savu saimnieku suns būs mīļš draudzīgs. Un saimnieks var būt drošs, ka daudzi jo daudzi garāmgājēji uz čau čau sunīti atskatīsies, gluži kā tas, ticams, notiek ar Pafiju!

Turpinājumā var aplūkot vēl vairākas ainiņas no Pafija nedaudz tūļīgās, bet ārkārtīgi mīlīgās ikdienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!