garšvielas burciņas
Foto: Shutterstock
Garšvielām virtuvē vienmēr jābūt pa rokai, lai spētu vajadzības gadījumā uzlabot zupas stiprumu vai deserta saldumu. Nereti mazās burciņas vai paciņas gatavošanas procesā paklīst, kur pagadās, tāpēc apkopojām vienkāršus variantus, kā sāli, piparus un citas garšvielas sakārtot kompakti un parocīgi.

"The kitchn" komanda skaidro, ka vispirms tev jānolemj, kādā formā garšvielas turēsi, kā arī būtu vēlams pieturēties pie viena varianta. Garšvielas var glabāt stikla burciņās ar skrūvējamu vāku, metāla kastītēs vai parastajās paciņās, taču svarīgākais ir izvietojums.

Viens no iespējamiem risinājumiem ir to stiprinājums pie sienas. Saber garšvielas, piemēram, kariju, čili, ingveru un papriku metāla burciņās un stiprini pie brīvās virtuves sienas. Stiprinājumam vari iegādāties magnētiņu, kurš pie atbilstoša metāla turēsies. Ar šāda varianta palīdzību varēsi gan tās viegli noņemt, gan arī turpat atvērt burciņu un iebērt nepieciešamo daudzumu plaukstā. Paturi gan prātā, ka uz burciņas vāka nepieciešams uzrakstīt garšvielas nosaukumus. Šo pašu principu vari izmantot garšvielu kārtojumam ledusskapja malā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!