Foto: Kadrs no video
Ko padarīsi sunim, kas nolēmis, ka nevēlas pamest parku un tā vietā apguļas ceļa vidū? Iespējams, jāņem vērā, kā ar līdzīgu situāciju galā ticis vīrietis Austrālijā, kura suns spītīgi nevēlējās paklausīt, vērojams aculiecinieces Kristenas Bolsenas nofilmētajā video.

Suņa ietiepība un nevēlēšanās klausīt saimnieku novērota Austrālijas pilsētā Goldkostā. Video fragmentā redzams, kā suns ne par ko nevēlas doties līdzi saimniekam, pat ja vīrietis sāk vilkt pavadu. Tā vietā sunītis nekust ne no vietas un pat spītīgi apguļas, izrādīdams nevēlēšanos doties prom, novērojusi Bolsena.

Saimnieks pat cenšas suni piecelt, taču neveiksmīgi. Visbeidzot vīrietis noņem suņa kaklasiksnu un pavadu, un atstāj mīluli vienu pašu, joprojām guļam ceļa vidū. Pagājis pāris soļus prom no suņa, vīrietis savu mājdzīvnieku pasauc, taču spītīgais šunelis joprojām guļ uz asfalta.

Kādu brīdi tā pagulējis, zeltainais retrīvers tomēr pieceļas un seko līdzi saimniekam. Spītīgā šuneļa lēmumu novērtē daudzi apkārtējie cilvēki, pavadīdami mīluli ar aplausiem un ovācijām.

Divu dienu laikā video skatīts aptuveni pusmiljonu reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!